logo
GUANGZHOU SAYOK LTD
+86 18813298095

Pembe 4m şişilebilir çizgi film karakterleri Reklam Dinosör Nemden Güçlü şişilebilir hayvan balonları

Pembe 4m şişilebilir çizgi film karakterleri Reklam Dinosör Nemden Güçlü şişilebilir hayvan balonları
Menşe Yeri:Çin
Marka Adı:Sayok
Sertifikasyon:CE , SGS , ROHS
Model Numarası:B1936060-3.1
Minimum Sipariş Miktarı:1 Adet / Adet
Fiyat:US $200 - 588 / Piece
Standart paketleme:karton
Teslimat süresi:Depozitonuzu aldıktan sonra 7 ~ 15 gün
Ödeme Koşulları:T/T, Western Union, Paypal, Nakit
Tedarik Yeteneği:2000 Adet / Adet / Ay
Ürün Detayları
Vurgulamak:

Pembe 4m Şişme Çizgi Film Karakterleri

,

Reklam Dinozoru Şişme Çizgi Film Karakterleri

,

Neme Dayanıklı Şişme Dinozor

Type: Şişme Dinozor
Size: 4mH veya özelleştirilmiş
Color: pembe veya özelleştirilmiş
Material: Oxford kumaş
MOQ: 1 parça
Accessories: LED ışık, halatlar, kum torbaları, tamir takımları
Shipping Way: Deniz, hava, ekspres
Usage: Şenlikli Dekorasyon
Ürün Açıklaması
Ayrıntılı özellikler ve özellikler

Pembe 4m şişilebilir çizgi film karakterleri Reklam Dinosör Nemden Güçlü şişilebilir hayvan balonları

 

Ürün Tanımı

 

Marka adı Sayok
Malzeme türü Şişilebilir Dinozor
Ürün malzemesi Dayanıklı Oxford kumaşından yapılmış.
Boyut 4m
Renk Pembe
Ücretsiz aksesuarlar LED ışığı, ipler, kum torbaları, tamir kitleri.
MOQ 1 parça
Ödeme süresi TT, Paypal, Nakit
Sertifika CE, SGS, ROHS
Baskı Kullanılabilir
Doğum yeri Guangzhou
Kullanımı Bayram dekorasyon sergisi Reklam promosyonu
Bizim Avantajımız 1.Kolay kurulabilir ve sökülebilir
2.Aydın ve küçük, boşaltıldıktan sonra.
3. Daha düşük maliyetle depolamak ve taşımak kolay
4Yüksek rüzgar direnci.
5Yüksek hava sıklığı
6. Yüksek dayanıklılık ve yüksek yırtılma dayanıklılığı
7Tekrar kullanılabilirlik, uzun ömür ve maliyet etkinliği
8Su geçirmez, nem geçirmez, sivrisinek önler.

 

Neden bizi seçtin?

 

1Bu alanda 12 yıldır çalışıyorum.

 

2Ürünlerimizden 100'den fazla türde şişilebilir eşya bulunur.

 

3.OEM siparişleri çok hoş karşılanır.

 

4Yenilik konsepti gelişmekte olan kaynağımızdır.

 

Sık Sorulan Sorular

 

1) LOGO veya Marka basılabilir mi?

Cevap: Kesinlikle, tamam.

 

2) LED için kaç çeşit renk var?

Cevap: 16 çeşit.

 

3) Farklı renk, farklı fiyat?

Cevap: Normal renk ise aynı fiyat.

Özel renk olursa, fiyat daha yüksek olur.

 

4) farklı baskı, farklı fiyat?

Cevap: Evet. Farklı baskı yolu, farklı fiyat.

Aynı baskı bile, farklı baskı boyutu, farklı fiyat.

 

5) enerji tüketimi nedir?

Cevap: Blowing gücüne bağlı.

 

6)Kırılmışsa nasıl onarılır?

Cevap: Tamir edilmesi çok kolay.

Öncelikle, tamir kitleri mallarla birlikte gönderilecektir.

Bir parça malzemeyi kesip, kırık parçayı giyip, dikiyorsun.

 

7) Ülkemizde hava püskürtücüsünü kullanabilir miyiz?
Cevap: Evet, yapabilirsiniz. Sokak özelleştirilebilir.

 

8) Ne kadar sürede şişme alacağız?
Cevap: Üretim için 20 gün ve nakliye 5 günden 40 güne kadar sürer.

 

9) Ürünler için kendi logom veya tasarımım olabilir mi?
Cevap: Elbette. Şirketimiz özelleştirilmiş ihtiyaçları karşılamak için deneyimli bir tasarım ekibine sahiptir. Ur özel logo ve tasarım kabul edilir.

 

10) Birinci sınıf öğrencisiysem şişme ürünleri nasıl kurarım?
Cevap: Kurulumu çok kolaydır. Yerinizi hazırlayın, şişirme malzemeleri paketini açın.

 

11) Hangi malzemeyi sağlayabilirsiniz?
Cevap: Oxford kumaş veya pvc yonga malzememiz var ya da istediğiniz kumaşları da kullanabiliriz.

Daha fazla bilgi için sorunuzu bekliyorum!

 

Açıklama:


1Şişme dinozor, dış mekan dekorasyonu için uygundur.


2Renk, boyut, stil ve logo özelleştirilebilir.


3Farklı ülkelerdeki farklı standartlara göre, sizin için uygun bir üfleyici seçeceğiz.


4İhtiyacınız olan her şeyi onayladığınızda size en iyi fiyatı vereceğiz.


5Aksesuarlar: Tüm ücretsiz nefesi, paket çantaları, tamir kitleri vb.


6Paket: İçeride kabarcık sargı, içeride kumaş torbası ve dışarıda karton.


7Ödeme şartları: T/T, paypal.


8Depolama için 5-7 güne ihtiyacımız var ve hacim ve ağırlığa göre nakliye yöntemini seçeceğiz.

 

Ürün gösterisi

 

Pembe 4m şişilebilir çizgi film karakterleri Reklam Dinosör Nemden Güçlü şişilebilir hayvan balonları 0

Pembe 4m şişilebilir çizgi film karakterleri Reklam Dinosör Nemden Güçlü şişilebilir hayvan balonları 1

 

Hızlı yanıt için mesaj
İlgili Ürünler