Ana sayfa Ürünlerşişme çizgi film karakterleri

Olay Dekorasyonu İçin Özel 4m LED Şişme Dinozorlar

Sertifika
Çin GUANGZHOU SAYOK LTD Sertifikalar
Çin GUANGZHOU SAYOK LTD Sertifikalar
Merhaba Hunter. Ben 3 ay boyunca su yürüme topu olsun, onlar çok kaliteli ve uzun süre kullanım, biz daha fazla sipariş sonraki sefer artacak!

—— İngiltere'den Brad

İyi günler Vivan! Şişme kemer dün geldi. Hizmetiniz mükemmel. Hepimiz çok yarın şişirilmiş görmek için çok heyecanlıyız.Teşekkürler.

—— Avustralya'dan Vicki

Merhaba, Hunter, Geçen hafta şişirilebilir fotoğraf standını aldım. Teşekkürler!!! Teşekkür ederim arkadaşım!

—— Şili'den Jeff

Ben sohbet şimdi

Olay Dekorasyonu İçin Özel 4m LED Şişme Dinozorlar

Custom 4m LED Inflatable Dinosaurs For Event Decoration
Custom 4m LED Inflatable Dinosaurs For Event Decoration

Büyük resim :  Olay Dekorasyonu İçin Özel 4m LED Şişme Dinozorlar

Ürün ayrıntıları:

Menşe yeri: Çin
Marka adı: Sayok
Sertifika: CE , SGS , ROHS
Model numarası: M194256

Ödeme & teslimat koşulları:

Min sipariş miktarı: 1 Adet / Adet
Fiyat: US $200 - 588 / Piece
Ambalaj bilgileri: kutu
Teslim süresi: 7 ~ 15 gün para aldıktan sonra
Ödeme koşulları: T / T, Western Union, Paypal, Nakit
Yetenek temini: Aylık 2000 Adet / Adet
Detaylı ürün tanımı
tip: Şişme dinozor boyut: 4mH veya özelleştirilmiş
renk: pembe Malzeme: Oxford Bezi
Adedi: 1 parça Aksesuarlar: LED ışık, halatlar, kum torbaları, tamir takımları
Nakliye yolu: Deniz, hava, ekspres tarafından kullanım: Şenlikli Dekorasyon
Vurgulamak:

Festive LED Inflatable Dinosaurs

,

Oxford Cloth Inflatable Dinosaurs

Olay Dekorasyon için Özel Şişme LED Dinozor Dev Şişme Dinozorlar

 

Ürün Açıklaması

Marka adı Tamam de
Öğe türü Şişme dinozor
Ürün malzemesi Dayanıklı oxford kumaştan yapılmıştır
Boyut 4m
Renk Pembe
Ücretsiz aksesuarlar LED ışık, halatlar, kum torbaları, tamir takımları
Adedi 1 parça
Ödeme koşulu TT, Paypal, Nakit
sertifika CE, SGS, ROHS
Baskı Mevcut
Anavatan Guangzhou
kullanım Şenlikli Dekorasyon Sergisi Reklam Promosyonu
Bizim avantajımız 1.Kolay kurulum ve sökme
2. hafif ve küçük sönük sonra
3. saklamak kolay ve düşük maliyet ile ulaşım
4. yüksek rüzgar direnci
5. Yüksek hava sızdırmazlığı
6. yüksek dayanıklılık ve yüksek yırtılma mukavemeti
7. yeniden kullanılabilirlik, uzun ömür ve maliyet etkin
8. su geçirmez, nemli geçirmez, sivrisinek önlemek

 

Ürün Özellikleri

Kolay kurulum ve sökme ;

Güçlü malzeme, aşınmaya dayanıklı ve uzun servis ömrü ;

Güçlü halat toplu, ücretsiz halat ve kum torbası sabit;

Mükemmel baskı (serigrafi, dijital baskı vb.).

 

Nasıl kullanılır?
1. modeli açın.
2. üfleyiciyi açın.
3. modeli ayarlayın.
4. sabitlemek için halat ve kum torbası kullanın.

 

Nasıl bakılır?
1. yağmurlu günlerde kullanmaktan kaçının. Üfleyici su ile temas edemez.
Modle ıslak ise, paketlemeden önce kurulayın.
2. modle hasar var, plz tamir etmek için tamir takımını kullanın.
3. lekeleri temizlemek için Su veya ıslak bez.
4. keskin nesnelerden uzak.

 

SSS

1) LOGO veya Marka basılabilir?

Cevap: Kesinlikle, tamam.

2) kaç çeşit renk led?

Cevap: 16 çeşit.

3) farklı renk, farklı fiyat?

Cevap: eğer normal renk, aynı fiyat.

Özel renk varsa, yüksek fiyat.

4) farklı baskı, farklı fiyat?

Cevap: evet.farklı baskı yolu, farklı fiyat.

Hatta aynı baskı, farklı baskı boyutu, farklı fiyat.

5) güç tüketimi nedir?

Cevap: üfleyicinin gücüne bağlıdır.
6) Kırıldığında onarım nasıl yapılır?

Cevap: Onarımı çok kolaydır.

Her şeyden önce, tamir takımları mallarla birlikte gönderilecektir.

Bir malzeme parçasını kesin, kırık parçayı koyun, sonra dikin.

7) Üfleyiciyi ülkemizde kullanabilir miyiz?
Cevap: Evet, yapabilirsiniz.Fiş özelleştirilebilir.
8) ne kadar sürede şişme?
Cevap: üretim için 20 gün, ve nakliye 5 gün 40 gün sürer.
9) ürünler için kendi logo veya tasarım Olabilir?
Cevap: Tabii ki.Firmamız özelleştirilmiş ihtiyaçlarını karşılamak için deneyimli bir tasarım ekibine sahiptir.Ur özel logo ve tasarım kabul edilir.
10) Ben birinci sınıfta şişme ürünleri nasıl kurulur?
Cevap: Kurulumu çok kolaydır.Zemini hazırlayın, şişme ve üfleyici paketini açın.Üfleyiciyi açın ve şişirin.

11) ne malzeme sağlayabilir?
Cevap: biz oxford kumaş veya pvc branda malzeme veya biz de istediğiniz bez kullanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için soruşturma arıyoruz!

 

ürün gösterimi

Olay Dekorasyonu İçin Özel 4m LED Şişme Dinozorlar 0

Olay Dekorasyonu İçin Özel 4m LED Şişme Dinozorlar 1

İletişim bilgileri
GUANGZHOU SAYOK LTD

İlgili kişi: Michelle

Tel: +8618813298610

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)